Voor overheden

Ziet u binnen uw overheids-organisatie vraagstukken die dringend een vernieuwend inzicht nodig hebben? Dan is wellicht een Sustainable Policy Lab, waar jonge talenten in korte tijd nieuwe duurzame beleidsopties bedenken, interessant voor u. Bekijk hier de mogelijkheden!Frisse ideeën voor duurzaam beleid

Uw deelname als overheid

Het Sustainable Policy Lab is een meerdaagse brainstorm waarbij een voorgeselecteerde groep jonge talenten nieuwe ideeën bedenken voor beleidsopties.

Onder professionele begeleiding worden in een creatieve pressurecooker ideeën bedacht en tot concrete toepasbare concepten uitgewerkt. Alle beleidsonderwerpen op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie kunnen worden ingebracht.

 

Nieuwe inzichten

Het Sustainable Policy Lab is dé manier om in korte tijd frisse en nieuwe inzichten te krijgen voor alle beleidsvraagstukken die dringend een vernieuwend inzicht nodig hebben. Met een bewezen methode en een uniek netwerk van jong talent zijn nieuwe out-ofthe-box ideeën gegarandeerd!

Uniek talent

SustainableMotion heeft een uniek nationaal bereik van +10.000 WO & HBO studenten en young professionals. Dit is een bijzondere groep cross-disciplinaire jonge talenten met kennis van duurzaamheid & circulaire economie. Dat maakt het mogelijk om ideeën te
bedenken op alle relevante onderwerpen.

Wij verzorgen alles

SustainableMotion zorgt dat de tijdsbesteding voor deelnemende overheden minimaal is. Wij zorgen voor het hele programma en de werving:

  • Werving & selectie talent
  • Organiseren alle evenementdagen
  • Innovatieve trainingen & workshops
  • Assistentie bij formuleren uitdaging

Programmaonderdelen

Contact

Bent u enthousiast geworden om met uw overheid een Sustainable Policy Lab te doen?

Neem dan contact op met onze collega Marieke Jacobs via 020-3585963 of marieke@sustainablemotion.nl.
Of vraag de brochure aan met deelnamemogelijkheden.