Over ons

Het Sustainable Policy Lab is ontwikkeld door projectbureau SustainableMotion en wordt dit keer voor de 2e keer georganiseerd. Hier lees je meer over SustainableMotion en de achtergrond van dit project.

Wie organiseert het Sustainable Policy Lab?

Het Sustainable Policy Lab wordt georganiseerd door SustainableMotion, een concept- en eventbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s die bedrijven en overheden frisse inzichten geven. Zo worden bedrijven en overheden toekomstbestendig in een snel veranderende wereld.

Meer weten over SustainableMotion en de andere projecten?

Bekijk de website:

Organisatie

Onze projecten

Elk jaar organiseert SustainableMotion meerdere (terugkerende) nationale & internationale op maat gemaakte projecten voor bedrijven en overheden, zoals Brainstorms, Challenges en Expedities.

Hiernaast staan 2 projecten uitgelicht.

Bekijk al onze projecten in het projectenoverzicht op de website.

ddd

New Business Challenge

Een uitwisselingsprogramma waar Ghanese en Nederlandse talenten nieuwe business mogelijkheden ontdekken voor bedrijven.

dddddd       

Urban Energy Challenge

Een challenge waarin stakeholders uit de warmtesector talenten uitdagen om mee te denken over uitdagingen van warm wonen zonder aardgas.


Waarom het Sustainable Policy Lab?

De overheid heeft een cruciale rol in de duurzame transitie, maar loopt nog tegen vele uitdagingen aan. We geloven dat jong talent nodig is om tot innovatieve maatregelen te komen om met beleid duurzaamheid te versnellen. Daarom ontwikkelden we het Sustainable Policy Lab, waarbij we elke editie een groep jonge talenten met onze methodes begeleiden om overheden van nieuwe frisse inzichten te voorzien.